AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçar gibi koşmak

Kahve falında uçar gibi koşmak

Kahve falında uçar gibi koşmak iş hayatında değişiklik yapacağına, sorunlarının sürekli artacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına tabir olunur.

Kahve falında uçar gibi koşmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hızıyla koşmaya çalışmalı veya onların müziğiyle dans etmelisiniz.

Kahve falında uçar gibi koşmak doğru yolu bulacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında uçar gibi yürümek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan gibi koşmak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at gibi koşmak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına rivayet eder.

Kahve falında deli gibi koşmak uzun sohbetler edeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında köpek gibi koşmak kalbinin küt küt edeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçarak kabeye gitmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, bol nimete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında uçarak düşmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir