AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü deli görmek

Kahve falında ölüyü deli görmek

Kahve falında ölüyü deli görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü deli gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ya da görevlerinizi ihmal etmeniz durumunda sizi zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında ölüyü delirmiş görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü deli görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına yorulur.

Kahve falında karısının deli olduğunu görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına inanılır.

Kahve falında bir insanın deli olduğunu görmek hayırlı bir yola girileceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini delirmiş olarak görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında ayağının delindiğini görmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu delirmiş görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınını deli görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, geniş bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir