AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol değneği görmek

Kahve falında kol değneği görmek

Kahve falında kol değneği görmek dualarının karşılığını göreceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kol değneği gördüyseniz:

  • Arkanızdan söylenenlere veya ufak tefek rahatsızlıklara göz yummazsanız, kısmen daha küçük bir olay diplomatik bir çöküşe neden olabilir.

Kahve falında kol değneği görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sihirli değnek görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında değnekle dövmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalettir.

Kahve falında değnek tutmak bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında elinde değnek tutmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında uzun değnek görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında koltuk değnekli adam görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında elinde değnek görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir