AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz değnek görmek

Kahve falında beyaz değnek görmek

Kahve falında beyaz değnek görmek destek göreceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz değnek gördüyseniz:

  • Ne yapmak istiyorsanız onu yapmaya çalışmalısınız.

Kahve falında beyaz değnek görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk değnekli adam görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sihirli değnek görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde değnek tutmak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çoban değneği görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, aralarından su sızmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında değnekle dövmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun değnek görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında değnek tutmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir