AnaSayfa / Genel / Kahve falında değirmene gitmek

Kahve falında değirmene gitmek

Kahve falında değirmene gitmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında değirmene gitmek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya dış görünümünüze ya da imajınıza katkısı olacak değişiklikler yapmanız durumunda sizi çok olumlu etkileyecek işlere zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında değirmene gitmek yaşamına renk geleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işarettir.

Kahve falında değirmen yapmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında değirmende mısır öğütmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el değirmeni görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında değirmen taşı görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un değirmeni görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Kahve falında değirmende un görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında kahve değirmeni görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir