AnaSayfa / Genel / Kahve falında değirmen taşı görmek

Kahve falında değirmen taşı görmek

Kahve falında değirmen taşı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, geriye doğru gideceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında değirmen taşı gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Kahve falında değirmen taşı görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında değirmen un görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, hata yapılacağına delalettir.

Kahve falında yel değirmeni görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında değirmende un görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, hasret ve özlem gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında değirmen yapmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hüsrana uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında su değirmeni görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, nimetin ve kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında un değirmeni görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahve değirmeni görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir