AnaSayfa / Genel / Kahve falında değirmende un görmek

Kahve falında değirmende un görmek

Kahve falında değirmende un görmek ters giden işlerin normale döneceğine, doyasıya sefasını süreceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında değirmende un gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ne yapmaya çalıştığınızı ya da ne yönde ilerlediğinizi anlamıyor olabilirler.

Kahve falında değirmende un öğütmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında değirmen un görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında un değirmeni görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına işarettir.

Kahve falında değirmende un görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine delalettir.

Kahve falında değirmende buğday öğütmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında değirmen taşı görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına delalet eder.

Kahve falında değirmene gitmek onların önüne geçeceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına işarettir.

Kahve falında buğday değirmeni görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir