AnaSayfa / Genel / Kahve falında değirmende mısır öğütmek

Kahve falında değirmende mısır öğütmek

Kahve falında değirmende mısır öğütmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında değirmende mısır öğütmek gördüyseniz:

  • Dış etkilere fazla yüz vermezseniz size karşı yürütülen düşmenlık ya da kıskançlıklar sonuçsuz kalacaklardır.

Kahve falında değirmende mısır öğütmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında değirmende buğday öğütmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına delalettir.

Kahve falında değirmende un öğütmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında mısır öğütmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tuz öğütmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında değirmen un görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında yel değirmeni görmek sorunlarının çözüleceğine, kederlerinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında değirmen taşı görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir