AnaSayfa / Genel / Kahve falında değirmen yapmak

Kahve falında değirmen yapmak

Kahve falında değirmen yapmak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, asil kimselerden çıkacağına, korkularının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında değirmen yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yanlış sunumlara veya anlaşılmalara bağlı sorunlar oluşabilir.

Kahve falında değirmen yapmak pek az kazanç getireceğine, kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında el değirmeni görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında değirmende mısır öğütmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında değirmende un öğütmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında değirmen taşı görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında değirmen un görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, ticaretinin de hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında un değirmeni görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında değirmene gitmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir