AnaSayfa / Genel / Kahve falında el değirmeni görmek

Kahve falında el değirmeni görmek

Kahve falında el değirmeni görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine alamet eder.

Kahve falında el değirmeni gördüyseniz:

  • Bazı konuların gelişimi veya ilerlemesi konuyu ilgilendiren herkesin görüşlerine bağlı olabilir.

Kahve falında el değirmeni görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında yel değirmeni görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında değirmende un öğütmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve değirmeni görmek yıpranacağına, strese gireceğine, âlim kimselerden feyz alacağına işaret eder.

Kahve falında değirmende mısır öğütmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında değirmen un görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında un değirmeni görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday değirmeni görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir