AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve değirmeni görmek

Kahve falında kahve değirmeni görmek

Kahve falında kahve değirmeni görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kahve değirmeni gördüyseniz:

  • Hayallere dalabilir, yanlış kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında kahve değirmeni görmek arkasından gıybet edeceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında un değirmeni görmek yürek yakan biri haline geleceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında değirmende un görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında değirmen yapmak tekin olmayan işlere girileceğine, iş öğreneceğine delalettir.

Kahve falında değirmen un görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su değirmeni görmek yüksek bir makamı olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında değirmende mısır öğütmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında değirmene gitmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir