AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz öğütmek

Kahve falında tuz öğütmek

Kahve falında tuz öğütmek fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, hastalıkların iyileşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, hükmünün geçmeyeceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tuz öğütmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamaktan vazgeçin.

Kahve falında tuz öğütmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında değirmende un öğütmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında değirmende mısır öğütmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında değirmende buğday öğütmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında mısır öğütmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu aşure yemek böylece kendine güveneceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzsuz yemek yapmak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuz eklemek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir