AnaSayfa / Genel / Kahve falında değirmen un görmek

Kahve falında değirmen un görmek

Kahve falında değirmen un görmek hatalarından erken döneceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında değirmen un gördüyseniz:

  • Ya da bazı kişiler bazı olayları yatıştırma konusunu size bırakabilirler.

Kahve falında değirmen un görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında değirmende un görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında un değirmeni görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında değirmende un öğütmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında su değirmeni görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına yorulur.

Kahve falında buğday değirmeni görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine inanılır.

Kahve falında değirmende buğday öğütmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında değirmene gitmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir