AnaSayfa / Genel / Kahve falında değirmende un öğütmek

Kahve falında değirmende un öğütmek

Kahve falında değirmende un öğütmek elindekileri de kaptıracağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında değirmende un öğütmek gördüyseniz:

  • İş, eğitim, seyahat veya aşk hayatı başlıklarında ele alınabilecek konularda ilerleme kaydetmek daha kolay olabilir.

Kahve falında değirmende un öğütmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında değirmende buğday öğütmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine inanılır.

Kahve falında değirmende mısır öğütmek fırsatların heba edileceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında mısır öğütmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında tuz öğütmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında değirmende un görmek hedeflere ulaşılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında un değirmeni görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında değirmen un görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir