AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır öğütmek

Kahve falında mısır öğütmek

Kahve falında mısır öğütmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, güzel bir haber almaya, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mısır öğütmek gördüyseniz:

  • Çok yakında işinizi veya sosyal hayatınızı ilgilendiren konular ivme kazanabilir veya olayların yolunda gittiğinin işaretleri kendini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında mısır öğütmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, makbul olmayan işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında değirmende mısır öğütmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına yorulur.

Kahve falında değirmende un öğütmek anne baba hayır dualarının alınacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye alamet eder.

Kahve falında değirmende buğday öğütmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında tuz öğütmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında mısır firavunları görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mısır koparmak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır pişirip yemek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, işlerinin hemen hallolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir