AnaSayfa / Genel / Kahve falında yel değirmeni görmek

Kahve falında yel değirmeni görmek

Kahve falında yel değirmeni görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yel değirmeni gördüyseniz:

  • Evdeki değişikliklerin yararlı sonuçları olabilir.

Kahve falında yel değirmeni görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namazda yellenmek maaşının artacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine delalettir.

Kahve falında yel görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken yellenmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yanında yellenmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide yellenmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında toplum içinde yellenmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yellenmek duymak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir