AnaSayfa / Genel / Kahve falında su değirmeni görmek

Kahve falında su değirmeni görmek

Kahve falında su değirmeni görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, her geçen gün başarıların artacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su değirmeni gördüyseniz:

  • Ufak şeyler üzerine dikkatinizi odaklayabilirseniz saklanmak istenen bazı konuların farkına varabilirsiniz.

Kahve falında su değirmeni görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında değirmen un görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında değirmen taşı görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında değirmende buğday öğütmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında değirmene gitmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, karanlığın biteceğine işaret eder.

Kahve falında el değirmeni görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında un değirmeni görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına delalet eder.

Kahve falında değirmende un görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir