AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli vazo görmek

Kahve falında değerli vazo görmek

Kahve falında değerli vazo görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, ün yapmayı başaracağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında değerli vazo gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Kahve falında değerli vazo görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın vazo görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına yorulur.

Kahve falında kırılan vazo görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına inanılır.

Kahve falında kırık vazo görmek açların doyacağına, sıkıntısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam vazo kırmak işlerinin bozulacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam vazo görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük vazo görmek iyi geçim halinde kalacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında antika vazo görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, gönül gözünün açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir