AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın vazo görmek

Kahve falında altın vazo görmek

Kahve falında altın vazo görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, haneye dertlerin gireceğine , yaşadığı zorluğun biteceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına rivayet eder.

Kahve falında altın vazo gördüyseniz:

  • Hemen tepki veya onay vermeden önce, tekliflerin bir kez daha üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında altın vazo görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında büyük cam vazo görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında vazo görmek kişinin başarılarının artacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil cam vazo görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ahşap vazo görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulur.

Kahve falında cam vazo görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında cam vazoda çiçek görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah vazo görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir