AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük vazo görmek

Kahve falında büyük vazo görmek

Kahve falında büyük vazo görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında büyük vazo gördüyseniz:

  • Farklı işleri araştırabilirsiniz ya da evden yapabileceğiniz işler aklınıza gelebilir.

Kahve falında büyük cam vazo görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, strese gireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük vazo görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında toprak vazo görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vazo içinde gül görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kristal vazo görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında cam vazo almak üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına işaret eder.

Kahve falında vazoda çiçek görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil cam vazo görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir