AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık vazo görmek

Kahve falında kırık vazo görmek

Kahve falında kırık vazo görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, mevki kaybına uğrayacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kırık vazo gördüyseniz:

  • Bazı ters davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kırık cam vazo görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine işarettir.

Kahve falında kırık vazo görmek sorunların tek kalemde silineceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına delalet eder.

Kahve falında kristal vazo görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, hayır duaları alacağına rivayet eder.

Kahve falında altın vazo görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz vazo görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi cam vazo görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında cam vazo görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işinden evine gidip geleceğine alamet eder.

Kahve falında tarihi vazo görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir