AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan vazo görmek

Kahve falında kırılan vazo görmek

Kahve falında kırılan vazo görmek suçlamalardan aklanılacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılan vazo gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durum veya koşulların kontrol edilmesi gerekiyor.

Kahve falında kırılmış vazo görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılan vazo görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam vazo kırmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına alamet eder.

Kahve falında vazoda beyaz çiçek görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bakır vazo görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına işarettir.

Kahve falında kristal vazo görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine işarettir.

Kahve falında cam vazolar görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında vazo kırmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir