AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam vazo görmek

Kahve falında cam vazo görmek

Kahve falında cam vazo görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında cam vazo gördüyseniz:

  • Sigorta sayılabilecek garantileriniz olmasa da, mantıklı ölçüde ilerleme zamanı.Hırslı çalışmalarınızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında cam vazolar görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil cam vazo görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına delalettir.

Kahve falında cam vazo görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işarettir.

Kahve falında büyük cam vazo görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında cam vazo hediye almak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam vazoda çiçek görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, verilen emeğin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık cam vazo görmek suç işleyeceğine, bilgi sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam vazo almak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir