AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli değerli taşlar görmek

Kahve falında renkli değerli taşlar görmek

Kahve falında renkli değerli taşlar görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında renkli değerli taşlar gördüyseniz:

  • Size fısıldadıkları şeyler ilginizi çekebilir.

Kahve falında renkli değerli taşlar görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına işarettir.

Kahve falında değerli taşlı yüzük görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında değerli kırmızı taş görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil değerli taş görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında değerli taş takmak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında mavi değerli taş görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, dinden çıkacağına inanılır.

Kahve falında değerli taşlı kolye görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına inanılır.

Kahve falında değerli taşlar toplamak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir