AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli taş satmak

Kahve falında değerli taş satmak

Kahve falında değerli taş satmak hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında değerli taş satmak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olan, size fazlaca görev yükleyen ya da sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında değerli taş satmak yaşam şartlarının düzeleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında değerli taş toplamak sevdiği insana kavuşacağına, ekmeğinin verimli olacağına tabir olunur.

Kahve falında değerli bir taş görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında değerli kırmızı taş görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı değerli taş görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, kazancında artış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi değerli taş görmek özgüveninin yerine geleceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında değerli mor taş görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil değerli taş görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir