AnaSayfa / Genel / Kahve falında ametist taşı toplamak

Kahve falında ametist taşı toplamak

Kahve falında ametist taşı toplamak düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında ametist taşı toplamak gördüyseniz:

  • Para akışınızda sorun olmasa bile, kontrollü harcamanız gerekiyor.

Kahve falında ametist taşı toplamak işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında ametist taşı görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, kazançlı olacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ametist taşı almak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ametist yüzük görmek kariyerinde atılım yapacağına, içsel güvensizliklerinize inanılır.

Kahve falında ametist yüzük takmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında ametist görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında dereden taş toplamak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz taş toplamak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir