AnaSayfa / Genel / Kahve falında ametist yüzük takmak

Kahve falında ametist yüzük takmak

Kahve falında ametist yüzük takmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında ametist yüzük takmak gördüyseniz:

  • Tüm bilgilere ulaşmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında ametist yüzük takmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine delalet eder.

Kahve falında ametist yüzük görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine tabir olunur.

Kahve falında ametist taşı toplamak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ametist görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ametist taşı görmek çevresinin genişleyeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında ametist taşı almak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi yüzük takmak onu cesaretlendireceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla yüzük takmak çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir