AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz taş toplamak

Kahve falında beyaz taş toplamak

Kahve falında beyaz taş toplamak fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz taş toplamak gördüyseniz:

  • Artık size eskisi kadar hitap etmeyen, yararı dokunmayan veya sizi eğlendirmeyen ilişki, plan, iş, iş birliği veya anlaşmaların yerine yenilerini koymanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında beyaz taş toplamak mevkilerinin yüksek olacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz taşı toplamak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında sudan taş toplamak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş toplamak evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine inanılır.

Kahve falında yüzük taşı toplamak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında değerli taş toplamak kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden taş toplamak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinden taş toplamak dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir