AnaSayfa / Genel / Kahve falında ametist yüzük görmek

Kahve falında ametist yüzük görmek

Kahve falında ametist yüzük görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine inanılır.

Kahve falında ametist yüzük gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar sonsuz seçenekler vaat ediyor olabilir.

Kahve falında ametist yüzük görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya yorulmaktadır.

Kahve falında ametist yüzük takmak kusurların ve günahların telafi edileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına işarettir.

Kahve falında ametist görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında ametist taşı görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ametist taşı almak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulur.

Kahve falında ametist taşı toplamak kudretli kişiler arasına gireceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında taşlı yüzükler görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzük takma görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir