AnaSayfa / Genel / Kahve falında ametist taşı görmek

Kahve falında ametist taşı görmek

Kahve falında ametist taşı görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ametist taşı gördüyseniz:

  • Ters giden şeyleri görmezden gelmek ileride daha büyük sorun yaratabilir.

Kahve falında ametist taşı görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında ametist taşı almak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ametist taşı toplamak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ametist yüzük takmak günahtan temizlenmeye, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ametist görmek kazancın sürekli artacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ametist yüzük görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında taştan atlamak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında klozet taşı görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir