AnaSayfa / Genel / Kahve falında ametist görmek

Kahve falında ametist görmek

Kahve falında ametist görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, işlerinde yenilikler yapacağına inanılır.

Kahve falında ametist gördüyseniz:

  • Size ilerleme, büyüme, eğitim, aşk veya seyahat fırsatları sunabilecek farklı serüvenlerin başında bulunuyorsunuz.

Kahve falında ametist taşı görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ametist taşı toplamak maddi olarak zarar edileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ametist yüzük görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ametist taşı almak el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında ametist yüzük takmak fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ametist görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, dertlerinin dermanını bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir