AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli taş aramak

Kahve falında değerli taş aramak

Kahve falında değerli taş aramak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında değerli taş aramak gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassas durumdasınız.

Kahve falında değerli taş aramak büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında değerli taşlar toplamak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında değerli taş takmak hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında değerli taşlı kolye görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında değerli kırmızı taş görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında değerli taşlı yüzük görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında değerli taş almak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi değerli taş görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir