AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü silgi görmek

Kahve falında bir sürü silgi görmek

Kahve falında bir sürü silgi görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü silgi gördüyseniz:

  • Bozuk giden şeyleri düzeltmek isterseniz karşınızdaki kimsenin üzerine gitmelisiniz.

Kahve falında bir sürü silgi görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kalem silgisi görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli silgi görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, geçmişi unutup geleceğine tabir olunur.

Kahve falında silgi toplamak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah silgi görmek canlanacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil silgi görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kırtasiyeden silgi almak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalem silgi görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir