AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem silgi görmek

Kahve falında kalem silgi görmek

Kahve falında kalem silgi görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalem silgi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin konuşmaları size bir uzaylıyla konuşuyormuş gibi bir etki yapsa da, belli başlı cümleler kendi içinde bir önem arz ediyor olabilir.

Kahve falında kalem silgisi görmek yenileneceğine ve can bulacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kalem ve silgi görmek yenileneceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalettir.

Kahve falında silgi ve kalem görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalem silgi görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına işaret eder.

Kahve falında silgi toplamak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına yorulur.

Kahve falında silgi görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına yorulur.

Kahve falında renkli silgi görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında silgi aramak aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hayallerine kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir