AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi silgi görmek

Kahve falında mavi silgi görmek

Kahve falında mavi silgi görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, ömür boyu devam edeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, dininden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi silgi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kafanızda bazı fikirler oluşmasını sağlayabilir.

Kahve falında mavi silgi görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kullanılmış silgi görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına delalet eder.

Kahve falında silgi aldığını görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında silgi tozu görmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silgi toplamak sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında silgi ve kalem görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet eder.

Kahve falında silgi görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silgi kaybetmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, beklenmedik kapıların açılmasına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir