AnaSayfa / Genel / Kahve falında defter satın almak

Kahve falında defter satın almak

Kahve falında defter satın almak içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında defter satın almak gördüyseniz:

  • Olumlu tarafından görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında defter satın almak ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kara kaplı defter görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık defter görmek kişinin fena halde yanılacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında okul defteri görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında deftere yazı yazdığını görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü defter görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına inanılır.

Kahve falında anı defteri görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renk defter görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, geleceğinizin güzel olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir