AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kaplı defter görmek

Kahve falında kara kaplı defter görmek

Kahve falında kara kaplı defter görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, deşarj olacağına rivayet eder.

Kahve falında kara kaplı defter gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Kahve falında kara kaplı defter görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında karalanmış defter görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulur.

Kahve falında kara defter görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi kaplı defter görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaplı defter görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına inanılır.

Kahve falında siyah kaplı defter görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına yorulur.

Kahve falında yeşil kaplı defter görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara kaplı kitap görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, yaralarına da merhem olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir