AnaSayfa / Genel / Kahve falında anı defteri görmek

Kahve falında anı defteri görmek

Kahve falında anı defteri görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında anı defteri gördüyseniz:

  • İçlerinde bulunan boşluklar veya eksikler ileride sorun yaratabilir.

Kahve falında anı defteri görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, ortamın bir hayli gerileceğine rivayet eder.

Kahve falında deprem anını yaşamak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski anıları görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet anını görmek ileride saygın bir kimse olacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin ölüm anını görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, endişeli durumların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm anını yaşamak zor durumlarda kalacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet anını yaşamak başarılı çalışmalara ortak olunacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendinin ölüm anını görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir