AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü defter görmek

Kahve falında bir sürü defter görmek

Kahve falında bir sürü defter görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kavgaların büyüyeceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü defter gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda, sizi, size en yararlı noktaya taşıdıklarına tanıklık edebilirsiniz.

Kahve falında bir sürü defter görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yazılmış defter görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet eder.

Kahve falında defter silgisi görmek onlara çok bağlı olacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında defter okumak gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kasa defteri görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında günlük defteri görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında okul defteri görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, getirisi çok olan işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz defter yaprağı görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir