AnaSayfa / Genel / Kahve falında deftere yazı yazdığını görmek

Kahve falında deftere yazı yazdığını görmek

Kahve falında deftere yazı yazdığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, bereket ve zenginlik olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deftere yazı yazdığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler olması olasıdır.

Kahve falında beyaz deftere yazı yazmak borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Kahve falında deftere yazı yazdığını görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında deftere yazı yazmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında deftere isim yazmak Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içi yazılı defter görmek kişinin malını kaybedebileceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yazılı defter görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yazılmış defter görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, ticaretin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kağıda yazı yazmak daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir