AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk defter görmek

Kahve falında sarı renk defter görmek

Kahve falında sarı renk defter görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yeni bir makama sahip olunacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında sarı renk defter gördüyseniz:

  • Çok iddialısınız.

Kahve falında sarı renk defter görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli defter görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı defter görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, çok güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında sarı yapraklı defter görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yazılı defter görmek yetkili bir göreve atanacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük defter görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kalp kıracağına işarettir.

Kahve falında hatıra defteri okumak büyük miktarda para kazanacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında çizgili defter görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir