AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık defter görmek

Kahve falında yırtık defter görmek

Kahve falında yırtık defter görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık defter gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymalısınız.

Kahve falında yırtık defter görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kaplı defter görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına delalettir.

Kahve falında borç defteri görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi defter görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında kirmizi defter görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, renk ve eğlence geleceğine inanılır.

Kahve falında not defteri görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında defter sayfası görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah defter görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir