AnaSayfa / Genel / Kahve falında defter kalem görmek

Kahve falında defter kalem görmek

Kahve falında defter kalem görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, işlerin bir anda azalacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında defter kalem gördüyseniz:

  • Kaçamak aşk yaşama eğiliminde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kalem ve defter görmek isminden sıkça söz ettireceğine, mutluluk ve saadete işarettir.

Kahve falında defter kalem görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalem defter görmek daha fazla mal sahibi olacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işarettir.

Kahve falında mor defter görmek ağzının tadının bozulacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Kahve falında karalanmış defter görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında amel defterini görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında defter yakmak sosyal çevrenin değiştirileceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bakkal defteri görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir