AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakkal defteri görmek

Kahve falında bakkal defteri görmek

Kahve falında bakkal defteri görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bakkal defteri gördüyseniz:

  • Siz kendi işlerinize bakın, bırakın herkes kendi sorununu kendisi halletsin.

Kahve falında defter kaybetmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında defter silgisi görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret eder.

Kahve falında sarı defter görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kaplı defter görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okul defteri görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, dünya mallarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık defter görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında not defteri görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz deftere yazı yazmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, problemlere çözüm bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir