AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem defter görmek

Kahve falında kalem defter görmek

Kahve falında kalem defter görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, karlı işler alacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalem defter gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan kimseler sizdeki enerjiyi açıkça hissedebilirler.

Kahve falında kalem defter görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalem ve defter görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında defter kalem görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işaret eder.

Kahve falında kirmizi defter görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine yorulur.

Kahve falında defter yakmak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında defter silgisi görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine yorulur.

Kahve falında günah defteri görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında pembe defter görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir