AnaSayfa / Genel / Kahve falında defter yakmak

Kahve falında defter yakmak

Kahve falında defter yakmak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, rütbe alacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, rahat nefes alınacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine inanılır.

Kahve falında defter yakmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız en azından evde rahat etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında defter yakmak sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında birinden defter almak aralarında bir konuşma geçeceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında deftere yazı yazmak ufkunun açılacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz defter yaprağı görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında defter silgisi görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında kalın defter görmek bir yandan cenaze olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine yorulur.

Kahve falında hatıra defteri okumak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınıf defteri görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir