AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor defter görmek

Kahve falında mor defter görmek

Kahve falında mor defter görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mor defter gördüyseniz:

  • Belli düzenleme veya anlaşmalar tekrar ele alınabilir veya yenilenmesi gereken planlar olabilir.

Kahve falında mor defter görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok defter görmek başarılarının düşeceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hatıra defteri okumak onun istediği yoldan gideceğine, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında defter yakmak zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında nikah defteri görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli defter görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında banka defteri görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında birine defter vermek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir