AnaSayfa / Genel / Kahve falında karalanmış defter görmek

Kahve falında karalanmış defter görmek

Kahve falında karalanmış defter görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, hayatını ailesine adayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, umutsuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karalanmış defter gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz.

Kahve falında kara defter görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına işarettir.

Kahve falında kara kaplı defter görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında karalanmış defter görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında mor defter görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında defter aldığını görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz deftere yazı yazmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında defter kaybetmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sayfalı defter görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir