AnaSayfa / Genel / Kahve falında define satmak

Kahve falında define satmak

Kahve falında define satmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, çok hayır duası alacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında define satmak gördüyseniz:

  • Belli ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa dikkatli olunması gerekiyor.

Kahve falında define satmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında boş define görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda define aramak tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında define bulmak çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında define yeri görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, yanlış işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında mezardan define çıkarmak hak yolunu bulacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş define bulmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında define mezarı görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir