AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş define görmek

Kahve falında boş define görmek

Kahve falında boş define görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş define gördüyseniz:

  • Sıra dışı bir gelişme ya da farklı bir teklif sizi baskın karakter şekline dönüştürebilir.

Kahve falında boş define görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada define bulmak yeni bir eve taşınacağına, yüzünde güller açacağına delalet eder.

Kahve falında define haritası görmek ömür boyu başarılı olacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezardan define çıkarmak rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına inanılır.

Kahve falında ölü define etmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında altın define görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının define bulduğunu görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında define işareti görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir